Πώς θεραπεία και πρόληψη της κολπικής μαρμαρυγής!

Πώς μια περιορισμένη πρόσληψη αλκοόλ

Η καρδιακή προσβολή συμβαίνει όταν οι μύες της καρδιάς αποτυγχάνουν να αντλούν σωστά το αίμα. Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, 2 crore 30 lakh άνθρωποι είναι θύματα αυτής της καρδιακής διαταραχής. Υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτό, όπως η πίεση συγκράτησης, οι ακανόνιστοι.

Κτύποι, η χρήση ναρκωτικών, η χημειοθεραπεία και η υπερβολική πρόσληψη αλκοόλ. Ωστόσο, μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι ένα έως δύο ποτά την ημέρα μπορεί να βοηθήσει να σώσει την καρδιά ανάποδα. Έχει θετικό αποτέλεσμα, ειδικά στους ηλικιωμένους. Γνωρίστε σε αυτό το άρθρο του Hello health  ποια είναι η αιτία της καρδιακής προσβολής.

Πώς μια περιορισμένη πρόσληψη αλκοόλ

Πώς μια περιορισμένη πρόσληψη αλκοόλμπορεί να μειώσει την πιθανότητα καρδιακής προσβολής.Αλκοόλ και καρδιακή ανεπάρκεια.Η έκθεση http://www.bodossaki-foundation.gr/ του Ευρωπαϊκού Περιοδικού ισχυρίστηκε ότι οι άνδρες ηλικίας μεταξύ 40 και 60 ετών που καταναλώνουν περίπου 7 γυάλινες αλκοόλες την εβδομάδα είναι πιθανό να έχουν καρδιακές προσβολές μειωμένες κατά 20 τοις εκατό.

Οι πιθανότητες καρδιακής προσβολής στις γυναίκες μειώνονται κατά 16 τοις εκατό.Σύμφωνα με μια άλλη μελέτη που διεξήχθη σε 30 χιλιάδες άνδρες στη Σουηδία, υπάρχει μια άμεση σύνδεση του αλκοόλ και την υγεία της καρδιάς, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Αυτό αναφέρεται ως σύνδεση U’u Shep. Αυτό σημαίνει ότι μια περιορισμένη και χαμηλή δόση αλκοόλ μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας, αλλά η υπερβολική κατανάλωση αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας.

Οι περισσότεροι γιατροί θεωρούν την περιορισμένη πρόσληψη αλκοόλ. Σύμφωνα με τους γιατρούς, δύο ποτά την ημέρα ήταν ασφαλή και ωφέλιμα για τους άνδρες, συμπεριλαμβανομένου ενός ποτού που περιείχε 14 γραμμάρια αλκοόλ, δηλ.ένα μικρό ποτήρι κρασί ή μισή μπύρα ή ένα πλάνο ουίσκι ουίσκι ή βότκα βότκα.Το υπερβολικό αλκοόλ είναι επικίνδυνο.Θεωρείται επίσης επικίνδυνο να παίρνετε αλκοόλ πάνω από ένα σταθερό όριο.

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις καθώς και σε πολλές θανατηφόρες ασθένειες και θάνατο.Η επίδρασή της σε άνδρες και γυναίκες.Οι περισσότεροι γιατροί πιστεύουν ότι το αλκοόλ έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες. Πολλές έρευνες λένε ότι οι γυναίκες έχουν ένα ξεχωριστό σώμα αλκοόλ που χωνεύεται λόγω της παράδοσης λίπους του σώματός τους.

Αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί σε υψηλότερες ποσότητες αλκοόλ στο αίμα των γυναικών. Ενώ τα οφέλη από την περιορισμένη πρόσληψη αλκοόλ είναι υψηλότερα για τους άνδρες από τις γυναίκες.Ακόμα κι αν πίνετε ένα ποτό κάθε μέρα μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για να πίνετε αλκοόλ επειδή όλα τα άλλα είναι κακά.

Ποια είναι τα συμπτώματα της καρδιακής προσβολής

Ποια είναι τα συμπτώματα της καρδιακής προσβολήςσημάδια καρδιακής προσβολής.Τα συμπτώματα μιας καρδιακής προσβολής είναι τα εξής.Έχοντας δυσκολία στην αναπνοή έχοντας δυσκολία στην αναπνοή.Πίεση στο στήθος ή τα χέρια,Κάψιμο στο στήθος κάψιμο της καρδιάς.Κρύος ιδρώτας εφίδρωση που προκαλείται από φόβο, άγχος ή ασθένεια κρύος ιδρώτας εφίδρωση λόγω φόβου, άγχους ή ασθένειας.

Ζάλη Ζάλη Ξαφνικός πόνος στο στήθος (Σοβαρός θωρακικός πόνος.Ωστόσο, αυτά τα συμπτώματα δεν είναι απαραιτήτως όμοια. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να διαφέρουν για κάθε άτομο. Εάν παρατηρήσετε τυχόν ασυνήθιστα συμπτώματα στο σώμα σας, επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας.

Δοκιμές για καρδιακή προσβολήΚατά τη διάρκεια της τακτικής φυσικής εξέτασης, ο γιατρός σας θα εξετάσει παράγοντες κινδύνου που μπορεί να προκαλέσουν καρδιακή προσβολή. Οι ακόλουθες εξετάσεις διεξάγονται για τον έλεγχο της καρδιακής προσβολής.Ηλεκτροκαρδιογράφημα ΗΚΓ ΗΚΓ για τη διάγνωση της καρδιακής προσβολής καρδιακή προσβολή εκτελείται πρώτα ΗΚΓ ΗΚΓ.Δοκιμή αίματος: όταν εμφανιστεί καρδιακή προσβολή, πολλά ένζυμα εξαπλώνονται στο αίμα. Για να μάθετε αν αυτό το ένζυμο είναι στο αίμα ή όχι.

Ο γιατρός σας μπορεί να ελέγξει το αίμα σας.Πώς να αποφύγετε καρδιακή προσβολή.Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την αποφυγή καρδιακών προσβολών.Πάρτε μια υγιεινή διατροφή.Κρατήστε το βάρος υπό έλεγχο. Κρατήστε το βάρος υπό έλεγχο.Μην καπνίζετε.Μην καπνίζετε Ασκείστε τακτικά.Ασκείστε Τακτικά Μην πάρετε άγχος.Μην πίνετε αναψυκτικά ή άλλα ποτά που περιέχουν ζάχαρη.Προβλήματα ελέγχου όπως υψηλή ΒΡ υψηλή αρτηριακή πίεση υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα και διαβήτη.

Συμπεριλάβετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή

Συμπεριλάβετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη διατροφήΧρησιμοποιήστε επίσης ελαιόλαδο, έλαιο κανόλα, κλπ. στο μαγείρεμα.Επίσης, είναι απαραίτητο να καταναλώνετε ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα, φιστίκια, καρύδια, φιστίκια κλπ.Εάν έχετε διαβήτη, χρησιμοποιήστε σαλικυλικό οξύ και ελέγξτε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας.

Εάν έχετε καρδιακή νόσο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και χρησιμοποιήστε τα ίδια φάρμακα που σας συμβουλεύει ο γιατρός.Τα συμπτώματα καρδιακής προσβολής δεν εμφανίζονται σε όλους τους ανθρώπους.Μερικοί άνθρωποι έχουν ήπιο πόνο στο στήθος, έτσι μερικοί άνθρωποι δεν έχουν πόνο ειδικά γυναίκες, που πάσχουν από αιμορροΐδες και διαβήτη.Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο μας καρδιακή προσβολή.

Αυτό το άρθρο έχει προσπαθήσει να σας δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την καρδιακή προσβολή, η οποία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Εάν έχετε οποιαδήποτε σωματικά προβλήματα όπως περιγράφεται παραπάνω, επικοινωνήστε με το γιατρό σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν θέλετε άλλες πληροφορίες σχετικά με την καρδιακή προσβολή, μπορείτε να μας ρωτήσετε στο πλαίσιο σχολίων. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας μέσω των εκφράσεών μας. Μπορείτε επίσης να μας πείτε πώς σας αρέσει αυτό το άρθρο μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πρόβλημά σας, μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.Η ομάδα Hello health δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *