Διατροφή πράσινου τσαγιού: χάνετε 5 κιλά την εβδομάδα

μάθετε πώς να το εκμεταλλευτείτε στο καλύτερο με μια διατροφή χρήσιμη για απώλεια έως 5 κιλά

Είναι ένα καθεστώς αδυνατίσματος ιδανικό για όσους θέλουν να εξαλείψουν τις τοξίνες σε περίσσεια και να επανενεργοποιήσουν το μεταβολισμό, καίγοντας τα στρώματα λίπους. Η διατροφή του πράσινου τσαγιού προέρχεται από την Ιαπωνία, όπου αυτό το ποτό καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος για την προώθηση της απώλειας βάρους.

Αυτή η συγκεκριμένη ποικιλία τσαγιού έχει στην πραγματικότητα πολλές ιδιότητες. Περιέχει υψηλό ποσοστό αντιοξειδωτικών, χρήσιμο για την εξουδετέρωση της δράσης χωρίς ρίζες , βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης σας, ρυθμίζει τη λειτουργία των νεφρών και του ήπατος, ενεργοποιεί επίσης το μεταβολισμό, βοηθώντας στην καύση του λίπους.

Το πράσινο τσάι είναι ένα ισχυρό λιπαρό καύσης

Το πράσινο τσάι είναι ένα ισχυρό λιπαρό καύσηςΜια πρόσφατη μελέτη από τις ΗΠΑ έδειξε ότι το πράσινο τσάι είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να χάσουν μερικά κιλά . Για τους ειδικούς στην πραγματικότητα μόλις 5 φλιτζάνια την ημέρα για να καταναλώσετε έως και 80 θερμίδες.

Το μυστικό βρίσκεται στις πολυφαινόλες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το EGCG, μια δραστική ουσία που αυξάνει τη θερμογένεση, τη διαδικασία που επιτρέπει την εξάλειψη των λιπώδεις ρουλεμάν και βοηθά στον καθαρισμό του ήπατος. Πώς η διατροφή του τσαγιού είναι πράσινη; Για να χάσετε έως και 5 κιλά την εβδομάδα, δεν χρειάζεται να κάνετε περισσότερα για να απολαμβάνετε αυτό το ποτό κάθε μέρα.

Η μέρα ξεκινά με ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι , συνοδευόμενο από δημητριακά ολικής αλέσεως και φρούτα της εποχής. Μπορείτε να το πιείτε ζεστό ή κρύο, επίσης να το καταναλώνετε ως σνακ, όταν αισθάνεστε τα πρώτα πείνα ενόψει του γεύματος. Τοποθετήστε το ποτό ευεργετικό και σε άλλα γεύματα, συνοδεύοντάς το στο νερό για να διατηρήσει το σώμα ενυδατωμένο και να βελτιώσει την πέψη. Τέλος, μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν πάτε για ύπνο , για να διευκολύνετε το υπόλοιπο και να καθαρίσετε το σώμα, ανακουφίζοντας το άγχος και το άγχος.

Όπως πάντα πριν ξεκινήσετε, η διατροφή του πράσινου τσαγιού είναι ζωτικής σημασίας επαφή με έναν ειδικό που θα σας δείξει εάν είναι το καθεστώς αδυνατίσματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το πράσινο τσάι περιέχει στην πραγματικότητα την καφεΐνη, μια ουσία με αποτελέσματα παρόμοια με εκείνα της καφεΐνης, ικανά να διεγείρουν το νευρικό σύστημα . Για αυτόν τον λόγο έχει κάποιες αντενδείξεις και δεν συνιστάται για ορισμένα άτομα.

Το πράσινο τσάι σας κάνει να χάσετε βάρος;

Η επιστήμη της μελέτης δεν επιβεβαιώνει ότι το πράσινο τσάι βοηθά στην καύση του λίπους

Βέρνη τουλάχιστον δύο φλιτζάνια την ημέρα, δεν το γλυκαίνει, προτιμάτε αυτό σε φύλλα από εκείνο στην τσάντα. ο καθένας έχει τον τρόπο χρήσης του, με το τελετουργικό και την πεποίθησή του ότι η ώθηση για κατανάλωση πράσινου τσαγιού κάθε μέρα.

Όλα τα οφέλη του πράσινου τσαγιού

Για τις πολλές ιδιότητές του και τα πολλά οφέλη στο σώμα δεν συζητούνται. Η περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες στο πράσινο τσάι είναι αντι ρίζες πιο ισχυρές βιταμίνης C και Ε. Το πράσινο τσάι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω των φλαβονοειδών του.

Είτε έχετε μια ειδική περίσταση έρχεται ή απλά θέλετε να αισθάνονται πιο υγιείς, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα. Η απώλεια 5 κιλών σε μια εβδομάδα είναι ένας δύσκολος στόχος για να επιτευχθεί, αλλά μπορεί να είστε σε θέση να το κάνετε με τη σωστή διατροφή και στρατηγικές άσκησης. Ωστόσο, η απώλεια βάρους αργά θα διευκολύνει τη διατήρηση της απώλειας βάρους σας.

Η αντι-εκφυλιστική δράση σχετίζεται με την ικανότητα αποστράγγισης και αποτοξίνωσης και τις αντιβακτηριακές. Εν ολίγοις, ένα πραγματικό φυσικό φάρμακο : τόσο στην Ανατολή (ειδικά στην Ιαπωνία) η κατανάλωση πράσινου τσαγιού συνδέεται επίσης και πάνω από όλα συνδέεται με την πολλαπλότητα των ευεργετικών ιδιοτήτων του.

Το πράσινο τσάι είναι επίσης λεπτό;

Αλλά τι να πούμε για την ευρεία πεποίθηση ότι το πράσινο τσάι έχει ιδιότητες διατροφής ; Πολλοί πίνουν πράσινο τσάι με σκοπό την απώλεια βάρους ή τη λήψη συμπληρωμάτων από εκχύλισμα τσαγιού Πράσινο για βοήθεια στο κάψιμο ή τη μείωση της συσσώρευσης μαζικού λίπους. Αλλά είναι αλήθεια ότι το πράσινο τσάι αδυνατίζει; Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μια επιστήμη σχέσεων πριν από λίγα χρόνια (δημοσιεύτηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2012) και ανακαλύπτουμε κάτι σε περισσότερα.

Το σύνθετο κλειδί που θα βοηθούσε στη μείωση της μάζας της περιεκτικότητας σε λιπαρά στο πράσινο του τσαγιού θα ήταν η επιγαλλοκατεχίνη γαλλική (EGCG) , ένα αντιοξειδωτικό: αυτό που δείχνει η σχέση της βάσης δεδομένων Cochrane με συστηματικές κριτικές (διατίθεται εδώ ), ωστόσο, είναι ότι το ποσό παρόν σε ένα ή δύο φλιτζάνια πράσινο τσάι η ημέρα δεν αρκεί για να επιτευχθούν σημαντικά αποτελέσματα.

Η ανάλυση πολλών μελετών Κλινική που διεξήχθη για την κατανάλωση τσαγιού Green διαπίστωσε ότι η τακτική λήψη πράσινου τσαγιού δεν έχει επιδράσεις που αξίζει να σημειωθεί σε άτομα ενήλικες με υπέρβαρο. Ούτε καν τα εκχυλίσματα του πράσινου τσαγιού , προϊόντα ειδικά για χάπια ή κάψουλες υψηλές συγκεντρώσεις EGCG, δεν θα έδιναν καλύτερα αποτελέσματα, πώς να επιβεβαιώσετε μια άλλη μελέτη των ΗΠΑ (δημοσιεύθηκε στο περιοδικό μηνιαίο του American College of Sports Medicine).

Συμπερασματικά, δεν έχουμε ορατά δεδομένα που να υποστηρίζονται από ερευνητικές επιστήμες που να αποδεικνύουν ότι η πρόσληψη πράσινου τσαγιού βοηθά στην καύση λίπους και στην απώλεια βάρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *