Πώς να σταματήσετε τη λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος!

Κυρίως είναι βακτήρια Οι τελευταίοι παίρνουν από

Οι αισθήσεις καψίματος κατά την ούρηση είναι ένα σήμα προβλημάτων με το ουροποιητικό σύστημα. Είναι απαραίτητο να παρέμβουμε γρήγορα και να εμποδίσουμε τα βακτηρίδια να προσκολληθούν στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης και να πολλαπλασιαστούν περαιτέρω. Φτάστε για το σωστό φάρμακο. . Ποια είναι η αιτία της λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος.

Κυρίως είναι βακτήρια Οι τελευταίοι παίρνουν από

Κυρίως είναι βακτήρια Οι τελευταίοι παίρνουν απότο εξωτερικό περιβάλλον-πολύ συχνά από το ορθό μέσω της ουρήθρας στην ουροδόχο κύστη, εδώ εγκαθίστανται και πολλαπλασιάζονται. Συχνά βοηθάται http://www.bodossaki-foundation.gr/ επίσης από την ασυνέπεια μας στην τήρηση του καθεστώτος κατανάλωσης οινοπνεύματος. Με αρκετά υγρά, ένα ρεύμα ούρων θα εξαλείψει μια μικρή λοίμωξη.

Εάν η επιδείνωση της κατάστασης δεν αντιμετωπιστεί, η λοίμωξη μπορεί να προχωρήσει στα νεφρά, προκαλώντας λοίμωξη των νεφρών.Το μαρτύριο που σας κάνει να ουρείτε συχνά το μαρτύριο που σας κάνει να ουρείτε συχνά.Μια λοίμωξη που σας κάνει να ουρείτε συχνά επηρεάζει κυρίως μέρος του ουροποιητικού συστήματος.Όταν επηρεάζει την κάτω ουροφόρο οδό, είναι μια φλεγμονή της ουροδόχου κύστης  κυστίτιδα. Εάν επηρεάζει την άνω ουροφόρο οδό, είναι μια φλεγμονή των νεφρών-πυελονεφρίτιδα.

Και οι δύο μπορεί να προκληθούν από βακτήρια που κατοικούν συνήθως στον εντερικό σωλήνα όπως Escherichia coli, Pseudomonas, Klebsiella και Proteus, αλλά και από σεξουαλικά μεταδιδόμενους μικροοργανισμούς όπως chlamydia trachomatis, Mycoplasma και Ureaplasma. Σπάνια η φλεγμονή προκαλεί ακόμη και έναν ιό. Η ανεπεξέργαστη μόλυνση της ουροφόρου οδού με τέτοια παθογόνα οδηγεί επίσης στη μετάδοση λοίμωξης σε άλλα όργανα, συμπεριλαμβανομένου του κόλπου, του προστάτη, των νεφρών και των όρχεων.

Πώς ξέρετε εάν έχετε φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος;Πώς ξέρετε εάν έχετε φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος.Συχνά πηγαίνετε στην τουαλέτα και η ούρηση είναι κυριολεκτικά δυσάρεστη. Συνοδεύεται από καύση, κοπή και πόνο, και όμως δεν παίρνετε σχεδόν τίποτα από τον εαυτό σας. Το ρεύμα των ούρων είναι σπειροειδές και αισθάνεστε συνεχώς ότι δεν έχετε αδειάσει εντελώς. Υποφέρετε επίσης από πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα, αισθάνεστε κουρασμένοι και ως φυσικός αμυντικός μηχανισμός μπορεί επίσης να εμφανιστεί αυξημένη θερμοκρασία.

Τα ούρα σας είναι θολό, χρωματισμένα με αίμα

Τα ούρα σας είναι θολό, χρωματισμένα με αίμαKαι συνήθως φέρουν δυσάρεστη οσμή. Μπορείτε επίσης να μάθετε εάν έχετε φλεγμονή στο σπίτι με μια γρήγορη δοκιμή στο σπίτι-αλλά αφήστε το γιατρό σας να επιβεβαιώσει τη διάγνωση. Ο γιατρός θα εξετάσει τον πόνο της φλεγμονώδους περιοχής με ψηλάφηση της κάτω κοιλίας και θα εξετάσει τα ούρα σας με μια απλή βιοχημική ανάλυση. Επί τόπου, μπορεί επίσης να ελέγξει την κατάσταση των ούρων με μια δοκιμή χαρτιού. Στα ούρα, αναζητά ανοσοκύτταρα λευκοκύτταρα και ερυθρά αιμοσφαίρια ερυθροκύτταρα για να επιβεβαιώσει τη μόλυνση.

Εάν τα ευρήματα είναι διφορούμενα, πραγματοποιείται επίσης εξέταση για τον προσδιορισμό του ακριβούς αιτιολογικού παράγοντα της φλεγμονής-πραγματοποιείται καλλιέργεια ούρων. Επίσης απεικόνιση όπως υπερηχογράφημα ή ακτινογραφία του ουροποιητικού συστήματος.Θεραπεία της φλεγμονής του ουροποιητικού συστήματος.Με οποιαδήποτε φλεγμονή που σας φέρνει στο γιατρό, πρέπει να παρατηρήσετε ένα καθεστώς ανάπαυσης με άφθονη πρόσληψη υγρών. Μετά από όλες τις εξετάσεις, ο γιατρός θα σας στείλει στο σπίτι με την πρώτη δόση αντιβιοτικών ή χημειοθεραπευτικών φαρμάκων.

Αυτοί, ακόμα κι αν δεν ξέρουν με τι ακριβώς ο δημιουργός κυματίζουν, θα πρέπει να σας βοηθήσουν. Οι περισσότεροι γιατροί υπολογίζουν με την πιο πιθανή πιθανότητα-ότι η φλεγμονή προκλήθηκε από βακτήρια. Εάν η θεραπεία σας δεν λειτουργήσει εντός 3 ημερών, ο γιατρός σας θα σας δώσει μια διαφορετική και ακριβέστερη θεραπεία με βάση τα αποτελέσματα της καλλιέργειας ούρων σας.

Ο τελευταίος αναλαμβάνει και θεραπεύει τη μόλυνση εντός 7 ημερών. Κατά τη λήψη αντιβιοτικών, συνιστάται γενικά η λήψη προβιοτικών για την αποκατάσταση της εντερικής μικροχλωρίδας.Μπορείτε επίσης να υποστηρίξετε τη θεραπεία σας με άλλα φάρμακα, όπως μπορείτε να υποστηρίξετε τη θεραπεία σας με άλλα φάρμακα και βότανα όπως.Τερπένια rowatinex αυξάνει την έκκριση ούρων και ανακουφίζει τους σπασμούς του ουροποιητικού συστήματος.

Βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος

Βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματοςστα νεφρά και αυξάνει την απέκκριση των ελάχιστα συγκεντρωμένων ούρων, μειώνοντας έτσι τη φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος.Ένζυμα Wobenzym περιέχει σωστά συναρμολογημένα ένζυμα που έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν σκόπιμα την ανοσία και να καταστέλλουν τη φλεγμονή. Συνιστάται ως προληπτική θεραπεία όταν μια γυναίκα πάσχει από χρόνιες και επαναλαμβανόμενες φλεγμονές και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

Εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων-οι γιαγιάδες μας γνώριζαν ήδη ότι ένας ισχυρός μαχητής με μαρτύριο με ουροποιητικές οδούς είναι η φύση γύρω μας. Ως εκ τούτου, ακόμη και τα σημερινά συμπληρώματα διατροφής περιέχουν τις ισχυρές συγκεντρώσεις τους έτσι ώστε να βοηθήσουν το σώμα να αντιμετωπίσει τους μικροοργανισμούς.Στην υποστήριξη θα σας βοηθήσουν επίσης τα παρασκευάσματα με εκχυλίσματα βακκίνιων, τα οποία συμβάλλουν στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του ουρογεννητικού συστήματος.

Επιπλέον, ο χυμός σημύδας, ο οποίος υποστηρίζει την κανονική λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και των νεφρών, και η αλογοουρά, η οποία φροντίζει για την κανονική λειτουργία ολόκληρου του ουρογεννητικού συστήματος.Αποτρέψτε τη φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος.Πίνετε επαρκή ποσότητα υγρών κάθε μέρα.Φορέστε ποιοτικά βαμβακερά γυναικεία εσώρουχα.Μην καθυστερείτε άσκοπα την ούρηση.Ουρείτε μετά από κάθε σεξουαλική επαφή.

Μην χρησιμοποιείτε συνηθισμένα πηκτώματα ντους που διαταράσσουν την κολπική μικροχλωρίδα.Τρίψτε κατά μήκος του σκαμνιού προς τη σωστή κατεύθυνση.Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τσάι από βότανα και συμπληρώματα διατροφής για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα.Πάρτε όλες αυτές τις βιταμίνες για 24-36 ώρες. Εάν δεν παρατηρήσετε κάποια βελτίωση, δείτε έναν γιατρό ώστε η λοίμωξη να μην επιδεινωθεί για σας.Κάθε δύο ώρες, πάρτε 500 mg βιταμίνης C.εάν το στομάχι σας αρχίσει να βλάπτει ή έχετε διάρροια, σταματήστε να το παίρνετε.

Η βιταμίνη C οξύνει τα ούρα και θα σας απαλλάξει από τα βακτηρίδια. Επιπλέον, ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα.Δύο φορές την ημέρα, πάρτε 400 mg βακκίνιο. Το βακκίνιο οξινίζει τα ούρα με τον ίδιο τρόπο όπως η βιταμίνη C και επίσης εμποδίζει τα βακτήρια να ριζωθούν στο ουροποιητικό σύστημα.Πάρτε 500 mg Urva ursi, ή μισό κουταλάκι του γλυκού βάμμα τέσσερις φορές την ημέρα αν δεν παίρνετε βιταμίνη C ή βακκίνια. Μην πάρετε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής εάν είστε έγκυος ή εάν παίρνετε βακκίνια και βιταμίνη C.

Πάρτε acidophilus μόνο εάν ο γιατρός σας συνταγογραφεί αντιβιοτικά. Αυτά τα βακτήρια αποκαθιστούν το έντερο και το ουροποιητικό σύστημα τη φυσική τους μικροχλωρίδα. Ενώ παίρνετε αντιβιοτικά, πάρτε ένα χάπι δύο φορές την ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *