Τι ακριβώς είναι η φυσική αύξηση του μαστού;

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ' 90,

Οι περισσότεροι ασθενείς αύξηση του μαστού εστιάζουν το σχέδιο θεραπείας τους για την ενίσχυση του στήθους τους, διατηρώντας παράλληλα μια συνολική φυσική εμφάνιση. Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων, οι γυναίκες συχνά ανησυχούν για να πάνε πολύ μεγάλες για το πλαίσιο του σώματός τους και αντ ‘ αυτού να επικεντρωθούν στην επιλογή μεγεθών εμφυτευμάτων που είναι πιο φυσικά αναζητούν.Αυτή η φυσική τάση δεν ήταν πάντα η περίπτωση.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ‘ 90,

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ' 90,η υπερβολική τάση επικεντρώθηκε στην επίτευξη μιας μεγαλύτερης, πιο αυξημένης εμφάνισης σκεφτείτε την Pamela Anderson στο Baywatch.Υπάρχει ακόμα κάποια ζήτηση για την http://www.bodossaki-foundation.gr/ επαυξημένη εμφάνιση. Πράγματι, ορισμένοι ασθενείς αναζητούν μια διαδικασία που παράγει δραματικά αποτελέσματα, και δικαίως! Αυτή η θέση θα καλύψει τις διαφορές μεταξύ των φυσικών και επαυξημένης εμφανίζονται αύξηση του μαστού, μαζί με το πώς μπορεί να επιτευχθεί κάθε αποτέλεσμα.

Η φυσική εμφάνιση.Φυσικό-αποτελέσματα επικεντρώθηκε ενίσχυση του μαστού προσπαθεί να διευρύνει τα στήθη, διατηρώντας παράλληλα ένα φυσικό αναζητούν σιλουέτα.Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή ενός μεγέθους εμφυτεύματος στήθους που συμπληρώνει το φυσικό σχήμα. Προφανώς το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των φυσικών εμφανίζονται αύξηση του μαστού είναι ότι κανείς δεν θα ξέρει είστε επαυξημένης, εκτός αν θέλετε να ξέρετε.

Χαρακτηριστικά της φυσικής εμφάνισης περιλαμβάνουν.Στήθη που έχουν ήπια κλίση προς τη θηλή.Στήθη με το μεγαλύτερο μέρος του όγκου που εμφανίζεται στο κάτω μισό.Θηλές που κάθονται στο τμήμα του μαστού με την μεγαλύτερη προβολή.Στήθη που δεν κάθονται πολύ ψηλά το επίπεδο του μεσαίου βραχίονα είναι το γλυκό σημείο.Στήθη που αισθάνονται και κινούνται σαν φυσικό ιστό μαστού.Πώς επιτυγχάνεται η φυσική εμφάνιση.Η δημιουργία μιας φυσικής εμφάνισης είναι μέρος της τέχνης και μέρος της επιστήμης.

Για να βεβαιωθείτε ότι τα τελικά αποτελέσματα εμφανίζονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά, οι έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί πρέπει να αξιολογήσουν το τρέχον πλαίσιο σώματος των ασθενών ενώ οραματίζονται πόσες μεταβλητές μέγεθος και σχήμα εμφυτεύματος, φυσική ποσότητα ιστού μαστού, τοποθέτηση εμφυτεύματος κλπ. θα αλλάξει την εμφάνιση του σώματος. Ενώ κάθε γυναίκα είναι μοναδική, η επίτευξη πιο φυσικών αποτελεσμάτων συνήθως περιλαμβάνει.Υπο-μυϊκή τοποθέτηση εμφυτεύματος.Επιλέγοντας μέτρια εμφυτεύματα προφίλ.

Περιορίζοντας το μέγεθος του εμφυτεύματος στήθους

Περιορίζοντας το μέγεθος του εμφυτεύματος στήθουςγια να διατηρήσετε τα στήθη ανάλογα με το υπόλοιπο σώμα του ασθενούς.Μια εστίαση στον περιορισμό του πλάτους του εμφυτεύματος στήθους.Χρησιμοποιώντας εμφυτεύματα σχήματος δακρύων σε περιπτώσεις όπου ο ασθενής έχει ελάχιστο ή καθόλου φυσικό ιστό μαστού.Η επαυξημένη εμφάνιση.

Μια επαυξημένη εμφάνιση είναι εκείνη όπου τα στήθη τονίζονται. Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι η ζήτηση για την επαυξημένη εμφάνιση προέρχεται από το Χόλιγουντ, όπου γιορτάζονται τα αφύσικα μεγάλα στήθη και η προσοχή που φέρνουν. Ωστόσο, ένα σημαντικό μέρος των ανδρών και των γυναικών κλίνουν προς την επαυξημένη εμφάνιση που έχει κρατήσει την τάση ζωντανή.Χαρακτηριστικά του η επαυξημένη Εμφάνιση περιλαμβάνουν.Στήθη τοποθετημένα ψηλά στο στήθος.

Προεξέχουσα διάσπαση δημιουργώντας ένα φαινόμενο σουτιέν ώθησης ενώ δεν φοράτε σουτιέν.Μεγάλα στήθη ανάλογα με τη σιλουέτα του σώματος.Δραματικό περίγραμμα γύρω από τα στήθη.Πώς επιτυγχάνεται η επαυξημένη εμφάνιση.Υπάρχουν μερικές τεχνικές για τη δημιουργία περισσότερων επαυξημένων εμφανιζόμενων αποτελεσμάτων. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν:.Υπο-αδενική πάνω από τον θωρακικό μυ τοποθέτηση εμφυτεύματος.Επιλέγοντας εμφυτεύματα υψηλού προφίλ.Επιλέγοντας ένα μεγάλο μέγεθος εμφυτεύματος που είναι δυσανάλογο με το σώμα του ασθενούς.

Τελικά ο ασθενής θα πρέπει να αποφασίσει τι είδους αποτέλεσμα που επιδιώκει. Ωστόσο, ο χειρουργός σας μπορεί να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων όταν καθορίζει ποιο στυλ εμφυτεύματος και χειρουργικές τεχνικές ταιριάζει καλύτερα στο σώμα του ατόμου και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν τύποι αυξήσεων στήθους που περιλαμβάνουν εμφυτεύματα είτε σιλικόνη είτε φυσιολογικό ορό. Αλλά ξέρετε για την αύξηση του μαστού που δεν χρησιμοποιεί εμφυτεύματα; Η φυσική αύξηση του μαστού είναι ένας τύπος διαδικασίας που μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερα στήθη, χωρίς την ανάγκη εμφύτευσης ξένου σώματος.

Αυτή η διαδικασία είναι επίσης γνωστή ως

Αυτή η διαδικασία είναι επίσης γνωστή ωςαύξηση στήθους μεταφοράς λίπους.Κατά τη διάρκεια της φυσικής αύξησης του μαστού, χρησιμοποιούμε το δικό σας λίπος για να δημιουργήσετε μια αύξηση στο μέγεθος, και τη βελτίωση του σχήματος, των φυσικών στήθη σας. Στο Athenix είμαστε πολύ έμπειροι στην αύξηση του μαστού με εμφυτεύματα, καθώς και στην πιο ελάχιστα επεμβατική διαδικασία της φυσικής αύξησης του μαστού χρησιμοποιώντας το δικό σας λίπος.

Η φυσική αύξηση του μαστού είναι μια διαδικασία όπου οι χειρουργοί μας σας δίνουν τα μεγαλύτερα στήθη χωρίς κανένα είδος ξένου εμφυτευμένου υλικού. Αντ ‘ αυτού, συλλέγουμε λίπος από ένα άλλο μέρος του σώματός σας και χρησιμοποιούμε αυτό το λίπος για να αυξήσουμε το μέγεθος του στήθους σας.

Αυτός ο τύπος διαδικασίας είναι ένας win-win για πολλούς ανθρώπους – μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε λιποαναρρόφηση για να αφαιρέσουμε το λίπος από μια περιοχή του σώματος που θα θέλατε και μας επιτρέπει να σας δώσουμε περισσότερο όγκο στήθους ταυτόχρονα.Ποια είναι τα οφέλη της φυσικής αύξησης του μαστού.Ένα πλεονέκτημα της φυσικής αύξησης του μαστού είναι ότι μπορείτε να έχετε μεγαλύτερα στήθη χωρίς να έχετε εμφυτευτεί ξένο σώμα.

Για μερικούς ανθρώπους, αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα. Εάν δεν έχετε κάποιο ξένο αντικείμενο μέσα στο σώμα σας, έχετε μικρότερη πιθανότητα μόλυνσης και καμία πιθανότητα ρήξης εμφυτεύματος.Ένα άλλο πλεονέκτημα της φυσικής αύξησης του μαστού είναι ότι αυτή η αύξηση είναι βασικά χωρίς ουλές, δεδομένου ότι το λίπος τοποθετείται μόνο με ένεση.

Επιπλέον, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τομές για να τοποθετήσουμε το λίπος, είμαστε συχνά σε θέση να χρησιμοποιήσουμε μια ελαφρύτερη μορφή αναισθησίας. Αυτό είναι ένα όφελος επειδή οι διαδικασίες που περιλαμβάνουν γενική αναισθησία συχνά σημαίνουν ότι είναι μεγαλύτερος χρόνος πριν ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε γενική αναισθησία με φυσική αύξηση του μαστού, έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν συνήθως να πάνε σπίτι πιο γρήγορα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *