Φυσικοί τρόποι για να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους;

Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι που μπορεί να δοθεί μια δοκιμή

Λένε ότι κληρονομείτε το μέγεθος του στήθους σας από κάποιον στην οικογένειά σας. Έτσι, στην πραγματικότητα υπάρχουν λίγα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το μέγεθός τους.

Ενώ πολλά από αυτά εξαρτώνται από το γενετικό σας μακιγιάζ, τον τρόπο ζωής και το σωματικό βάρος, την άσκηση σωστά, την τήρηση ενός αυστηρού τρόπου ζωής, την σωστή διατροφή, τις τεχνικές μασάζ και διεύρυνσης είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να υιοθετήσει για να έχει πληρέστερα, πιο ζωηρά στήθη καθώς και να αυξήσει το μέγεθός τους.

Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι που μπορεί να δοθεί μια δοκιμή

Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι που μπορεί να δοθεί μια δοκιμήΌχι μόνο αυτά είναι απαλλαγμένα από παρενέργειες, αλλά είναι επίσης οικονομικά αποδοτικές.Εδώ είναι ένας http://www.bodossaki-foundation.gr/ αναλυτής  για το ίδιο που μπορεί να σας βοηθήσει άσκηση.Η άσκηση τακτικά και με τον σωστό τρόπο μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μεγαλύτερα στήθη. Η προπόνηση με βάρη, οι έντονες ασκήσεις έχουν θεωρηθεί ότι συστέλλουν και χαλαρώνουν τους.

θωρακικούς καθώς και τους θωρακικούς μύες στο σώμα, δίνοντάς σας μια πιο καθορισμένη και γλυπτική εμφάνιση. Ορισμένες ασκήσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν τον τόνο και τη σταθερότητα των ιστών του μαστού, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερα επιθυμητό σχήμα και ωφελώντας τη συνολική στάση σας.

Το καλύτερο μέρος για αυτό είναι ότι αυτές οι ασκήσεις μπορούν εύκολα να γίνουν στο σπίτι και απαιτούν λίγη ή καθόλου χρήση εξοπλισμού. Η διατήρηση της σωστής τεχνικής, η τήρηση της πειθαρχίας και η τακτική εκτέλεση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.Εδώ είναι μερικές εύκολες ασκήσεις για να εξασκηθείτε.Push-ups όχι μόνο καλό για τα triceps, τα push-ups βοηθούν επίσης στην ενίσχυση των θωρακικών μυών που βρίσκονται κάτω από τα στήθη.

Αρχικά, μπορεί να βρείτε αυτή την άσκηση λίγο κουραστική, οπότε ξεκινήστε με 2 έως 3 σετ δέκα push-ups σε μια μέρα και αυξήστε τον αριθμό καθώς το σώμα σας συνηθίζει στην άσκηση.Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να κάνετε push-ups.

Πάρτε στην υψηλή θέση σανίδων και τοποθετήστε σταθερά τα χέρια σας στο έδαφος, ακριβώς κάτω από τους ώμους. Κρατώντας την πλάτη σας ευθεία, φέρτε το σώμα σας προς το έδαφος. Βεβαιωθείτε ότι το στομάχι σας δεν πρέπει να αγγίζει το πάτωμα. Σπρώξε προς τα πάνω. Αν βρείτε αυτή την άσκηση πολύ προκλητική, τότε μπορείτε να κρατήσετε τα γόνατά σας στο πάτωμα.

κρίσιμες στιγμές: οι κρίσιμες στιγμές κόβουν το λίπος

κρίσιμες στιγμές οι κρίσιμες στιγμές κόβουν το λίποςτης κοιλιάς και ενισχύουν τους μυς αβ. Μόλις οι κοιλιακοί πάρει το σχήμα και τονισμένο, ενισχύει τους μυς του μαστού και μπορείτε να πάρετε πληρέστερη Στήθη.Πώς να κάνετε κρίσιμες στιγμές.Ξαπλώστε στην πλάτη σας με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια επίπεδα στο πάτωμα. Τοποθετήστε τα χέρια σας κάτω από το κεφάλι σας.

Σηκώστε τους ώμους και το πάνω μέρος της πλάτης σας μακριά από το πάτωμα. Τα μάτια σας πρέπει να εστιάζονται προς το ανώτατο όριο. Εκπνεύστε καθώς ανεβαίνετε, κρατήστε το για ένα δευτερόλεπτο και εισπνεύστε όταν επιστρέψετε στην αρχική θέση.ΓWall ups: τα Walls ups είναι ειδικά για τις γυναίκες που βρίσκουν τα push-ups σκληρά και κουραστικά. Ακριβώς όπως τα push-ups, πρέπει να σπρώξετε τον εαυτό σας σε έναν τοίχο.

Τα τοιχώματα ενισχύουν επίσης τους θωρακικούς μύες, τονίζουν το σχήμα του μαστού και αυξάνουν το μέγεθος.Δσωστός τρόπος για να κάνετε τοίχους.Σταθείτε μπροστά σε έναν τοίχο και σηκώστε τα χέρια σας στο επίπεδο των ώμων. Τοποθετήστε σταθερά τις παλάμες σας στον τοίχο και σπρώξτε τον τοίχο μέχρι τα χέρια σας να βρίσκονται σε τεντωμένη θέση με τους αγκώνες λυγισμένους.

Επιστρέψτε στις αρχικές θέσεις

Επιστρέψτε στις αρχικές θέσειςΑρχικά, δοκιμάστε τέσσερα σετ δέκα φορές το καθένα.Ε πρέσα στο στήθος με αλτήρες: αυτή η άσκηση συσφίγγει τους ιστούς του μαστού και ενισχύει τους θωρακικούς μύες. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι πρέπει να κάνετε αυτή την άσκηση με αλτήρες εύκολης ανύψωσης. Πώς να κάνετε πρέσα στο στήθος με αλτήρες.Ξαπλώστε σε έναν πάγκο με αλτήρα σε κάθε χέρι.

Τα πόδια σας πρέπει να τοποθετούνται σταθερά στο πάτωμα. Σπρώξτε τους αλτήρες με τέτοιο τρόπο ώστε τα χέρια σας να βρίσκονται ακριβώς πάνω από τους ώμους και τις παλάμες επάνω.Φέρτε τους αλτήρες πίσω στο επίπεδο των ώμων και επαναλάβετε.στ θωρακικές συσπάσεις: εστιάζοντας τις ισομετρικές συσπάσεις του θώρακα, αυτή η άσκηση είναι ένας από τους καλύτερους τύπους προπονήσεων για την οικοδόμηση του μαστού.

Ο σωστός τρόπος για να κάνετε συσπάσεις στο στήθος.Κρατήστε μια πετσέτα μπροστά σας. Τα χέρια σας πρέπει να τεντωθούν μπροστά από το στήθος σας. Κάθε χέρι πρέπει να συμπλέκει το ένα άκρο της πετσέτας. Τώρα τραβήξτε και τα δύο άκρα της πετσέτας ταυτόχρονα, μακριά το ένα από το άλλο. Ενώ κάνετε την άσκηση, συστέλλετε τους θωρακικούς μυς σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *