Συμβουλές για φυσική αύξηση του μαστού

Είτε σας αρέσει περισσότερο ή λιγότερο μεγάλο, αυτό είναι απολύτως προσωπικό, που σας αρέσει και η ομορφιά με την ευρύτερη έννοια της λέξης, είναι σαφώς υποκειμενικό.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε μόνο με μερικές φυσικές θεραπείες, για να βελτιώσετε το στήθος σας και να σας κάνουμε να νιώσετε όμορφα και στη θέση σας με τον εαυτό σας. Όλα αυτά θα έχουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας και στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους.

Μάθετε πώς με αυτό το φυσικό προϊόν

Μάθετε πώς με αυτό το φυσικό προϊόνΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ! Μια συνδυασμένη δράση για να διασφαλίσετε ότι τα στήθη σας έχουν όλα όσα χρειάζονται για να γίνουν σταθερά kai… Παράγοντες που καθορίζουν το μέγεθός του

Το μικρό στήθος μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

  • η κληρονομιά δεν είναι απαραίτητα ένας από τους κύριους λόγους,
  • αλλά το σύνταγμα είναι σίγουρα, η λεπτότητα συχνά οδηγεί σε μικρά στήθη, αποτελούμενη για το μεγαλύτερο μέρος του λίπους,
  • υπάρχουν πολλοί βιολογικοί παράγοντες που μπαίνουν στο παιχνίδι,
  • οι ορμόνες παίζουν τον κύριο ρόλο τους,
  • οιστρογόνα,
  • προγεστερόνη,
  • προλακτίνη,
  • Οι θυρεοειδικές ορμόνες είναι οι κύριοι παράγοντες στη συγκρότηση του μαστού,
  • Όλα αυτά εξαρτώνται προφανώς από τη διατροφή που θα θρέψει τα κύτταρα,
  • μια αιτία θα μπορούσε επίσης να είναι μια μακρά περίοδος αμηνόρροιας.

Πώς να αυξήσετε τα στήθη με σωματικές ασκήσεις

Η άσκηση μας βοηθά, όπως και το σώμα και το μυαλό. Οι τακτικές ασκήσεις στο στήθος θα σας βοηθήσουν να έχετε μεγαλύτερα και τονωμένα στήθη. Οι ασκήσεις που πρέπει να κάνετε είναι οι κλασικές ασκήσεις στο στήθος:

  • σαν ώθηση προς τα πάνω, ξαπλωμένα και όρθια απέναντι στον τοίχο,
  • ή μπορείτε πάντα να ξαπλώνετε, αλλά σε ένα παγκάκι, πάρτε έναν αλτήρα αρπάζοντάς το με τα δύο χέρια και κρατώντας τους αγκώνες τόσο πλάτους όσο τους ώμους σας, φέρτε τον αλτήρα πίσω από το κεφάλι σας, δείτε την εικόνα, επαναλαμβάνοντας την άσκηση 10 φορές και τρεις σειρές , τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

Μια άλλη μεγάλη θεραπεία είναι το μασάζ. Η τακτική μασάζ του μαστού σας ακόμη και δύο φορές την ημέρα για 15 λεπτά θα σας φέρει απίστευτα αποτελέσματα το μασάζ θα πρέπει να κυκλοφορεί για κάθε στήθος, ένα δεξιόστροφα και ένα αριστερόστροφα, εάν έχετε σύντροφο, αφήστε το να το κάνει και θα έχετε το διπλό όφελος.

Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας με παρασκευάσματα που έχουν σχεδιαστεί ad hoc από ειδικούς, για να παρέχουμε τα σωστά θρεπτικά συστατικά για την αύξηση του μαστού. Αυτό το προϊόν περιέχει ένα μόριο, sarsapogenin, το οποίο αυξάνει τον όγκο του μαστού με ένα καλλυντικό αποτέλεσμα παρόμοιο με το lipolifting.

Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των λιποκυττάρων και τροφοδοτεί την αποθήκευση των λιπιδίων, οδηγώντας σε αύξηση του όγκου του λιπώδους ιστού του μαστού.

Η κρέμα μαστού πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Μάθετε πώς να δοκιμάσετε αυτό το φυσικό προϊόν

ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ!

Μια συνδυασμένη δράση για να διασφαλίσετε ότι τα στήθη σας έχουν όλα όσα χρειάζονται για να γίνουν σταθερά ΚΑΙ …

Πώς να αυξήσετε τα στήθη με τη διατροφή

Η σωστή διατροφή είναι η βάση για τονωμένο και σταθερό στήθος, όπως πράγματι, ο κανόνας ισχύει για κάθε μέρος του σώματος. Τα κύτταρα χρειάζονται τα σωστά θρεπτικά συστατικά και αν δεν τα παρέχουμε τακτικά, η έλλειψη δεν θα βοηθήσει το σωστό βιολογικό ρολόι, προκαλώντας δυσφορία. Εάν έχουμε ειδικές δίαιτες, συνιστώ πάντα τη διαβούλευση με εξειδικευμένο προσωπικό, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι το αντίθετο.

Αλλά τώρα ας δούμε πώς μπορεί να μας βοηθήσει η διατροφή:

  • τρόφιμα πλούσια σε φυτοοιστρογόνα, μπορείτε να τα βρείτε σε σόγια, λαχανικά, φρούτα, ηλιόσπορους, σουσάμι και λιναρόσπορους, όσπρια και αυγά.
  • Η πρόσληψη των λεγόμενων υγιών λιπών όπως είπαμε παραπάνω, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του μαστού, μπορείτε να τα βρείτε σε ελαιόλαδο, ψάρια, ξηρούς καρπούς και αυγά.
  • ραπανάκια αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος βοηθούν στη φυσική ανάπτυξη του μαστού.
  • τροφές πλούσιες σε βιταμίνες A, C, E, B6, οι οποίες συνδυάζονται μαζί έχουν κάθε ένα συγκεκριμένο έργο.
  • Το Galega είναι ένα φαρμακευτικό φυτό πλούσιο σε φλοβονοειδή, βρίσκεται στη φυτική ιατρική, διεγείρει την παραγωγή μητρικού γάλακτος και βοηθά στον τόνωση του μαστού, εκτός από αυτό έχει πολλές άλλες ευεργετικές ιδιότητες.
  • Άλλα φυσικά προϊόντα που βοηθούν τη φυσική ανάπτυξη του μαστού περιλαμβάνουν fenugreek, πικραλίδα και angelica chinesis

Στη βάση όλων, αυτό όπως έχουμε πει πολλές φορές και καθώς δεν θα κουράσουμε να επαναλαμβάνουμε, μια υγιεινή, κανονική διατροφή πλούσια σε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Η αύξηση του μαστού μεταφοράς λίπους χρησιμοποιεί ουσιαστικά λιποαναρρόφηση για να πάρει λίπος από άλλα μέρη του σώματός σας και να το εγχύσει στο στήθος σας. Αυτή είναι μια επιλογή αύξησης στήθους για τις γυναίκες που ψάχνουν για μια σχετικά μικρή αύξηση στο μέγεθος του στήθους και θα προτιμούσαν φυσικά αποτελέσματα.

Αυτά θα βοηθήσουν το σώμα να έχει έναν καλύτερο μεταβολισμό και αυτό θα χρησιμεύσει για την καύση του υπερβολικού λίπους, διανέμοντάς τον με ελεγχόμενο τρόπο όπου χρειάζεται, και επομένως και στο στήθος, αποφεύγοντας τις λανθασμένες συσσωρεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *