Πώς να δημιουργήσετε το ίδρυμα

Κυριαρχούν είναι επιρρήματα που είναι συνήθως ελλιπείς και επίσης και δημοσίευση των αποτελεσμάτων δωρητές ή εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων, είπε .

kids

Όπως η Μαρία είπε από το Μονοπάτι Ταμείο εκδήλωση για να αντλήσει δάνειο για τη θεραπεία των παιδιών είναι σε μεγάλο βαθμό το κοινό, την αυξημένη ευαισθητοποίηση για την αξία της φιλανθρωπίας.

Τα κίνητρα των κατοίκων, γι ‘ αυτό ήταν μια ψυχολογική φύση, για να βοηθήσει ένα φίλο σε μπελάδες, ενώ η έμπνευση της εταιρίας, όπως φαίνεται να προσθέσετε στη γειτονιά ή την ευρύτερη γειτονιά σε μακροπρόθεσμη βάση, επιτρέποντας την πλειοψηφία των ατόμων, δήλωσε.

ΜΠΈΖΟΣ ΊΔΡΥΣΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΌ ΤΑΜΕΊΟ, ΑΞΊΑΣ

heart

Το Ταμείο, το οποίο ονομάζεται η πρώτη Μέρα (Μέρα) για να ενισχύσεις οι εταιρείες που φροντίζουν άστεγους και ολοκαίνουργιο δικτύου προσχολικής ηλικίας στις φτωχές γειτονιές. Δημιουργός και, επίσης, ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ σύμβουλος της Μπέζος στις πέμπτη, αποκάλυψε ότι η Δομή ξεκίνησε την πρώτη Μέρα. Έτσι άρχισε κατάλαβα τι έχει εδώ και καιρό αναμένεται και ξεκινάει λίγο επιπλέον για το μερίδιο από τον καταπληκτικό πλούτο.

Το Ταμείο θα είναι σίγουρα σε δύο βασικούς τομείς: “η Οικογένεια” μετρητά σε υφιστάμενες μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που βοηθούν τους άστεγους, και, επίσης, “η Εκπαίδευση και τη μάθηση”, για να αναπτύξουν ένα καινούργιο δίκτυο έκτακτη προσχολικής ηλικίας σε ανεπαρκή κοινοτήτων. Μπέζος δήλωσε ότι το Ταμείο να παράγουν μια ειδική οργάνωση, η οποία θα ορίζουν άμεσα τον τόνο για το ολοκαίνουργιο παιδικό δωμάτιο. Εκστρατείες για να βοηθήσει τους άστεγους, συνεχίζει τη διατήρηση της δημόσιας εταιρείας το οποίο είναι ένα καταφύγιο αστέγων.

Μπέζος, τον ιούνιο του περασμένου

έτους, μέσω του εντολές που ψάχνουν για συμβουλές για δωρεές. Ένα χρόνο αργότερα, είπε ότι μέχρι το τέλος του ταξιδιού για να εισαγάγει σχέδια για τον όρο κεφαλαίων για φιλανθρωπικούς λειτουργίες. Αν και σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζεται δημόσια, αποφάσισε ότι οργανώθηκε το βράδυ της πέμπτης στο συνέδριο της Οικονομικής στην . Ανεξάρτητα από αυτό, η επιλογή του θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης.

Το όνομα “πρώτη Μέρα” περιγράφει κατανοήσει έννοιες που επεσήμανε στην πρώτη του επιστολή, το. έτος. Το κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία, επιπλέον, κάλεσε την αρχική Ημέρα. Η όλη ιδέα αφορά εντελώς διατηρήσει την επιθυμία να προχωρήσει, καθώς και την ανάπτυξη όπως την αρχική ημέρα της παρουσία ως μία πρωτοποριακή επιχείρηση.

Μπέζος, την ίδια ώρα, η Μέρα, η δεύτερη καθορίζει το πώς ακριβώς “υπόλοιπο ρύθμιση” μετά την “απουσία επιτόκιο” και “αποτυχίες”. Αν και η πλουσιότερη αρσενικό σε όλο τον κόσμο, όχι ιδιαίτερα προσδιορίζονται ως ευεργέτης. Υπό δημόσιο στρες, που απαιτείται για να μετατρέψει αντικατοπτρίζει την τοποθέτηση, ειδικά ως αποτέλεσμα την αλήθεια ότι το πρόβλημα έχει ενισχυθεί σημαντικά λόγω της στην επιχείρηση δήλωση του 16%.

Όταν συζητάμε για τα χρήματα

που έχει είναι ότι επί του παρόντος, αξίζει 164 δισ. ευρώ, ή 66 δισ. ευρώ περισσότερα από ό, τι Ήταν , η οποία είναι ο 2ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το δείκτη δισεκατομμυριούχων εταιρειών.

help_children

Επειδή οι δραστηριότητες της επιχείρησης και φέτος στα ύψη, πλούτη ενισχύεται από 64.7 δισεκατομμύρια δολάρια, μην αμελήσετε ότι είναι σεπτέμβριος-και, επίσης, είναι περισσότερο από το συνδυασμένο ευρύ φάσμα του 6ου πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Σήμα .

Έχοντας κατά νου ότι Μπέζος, καθώς και μείνετε σε έλεγχο της επιχείρησης, η οποία υπάρχει μόνο 54 χρόνια, αναμένουμε τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό ακόμα να έρθει.μέτρια καλοσύνη και τον τοποθέτησε στο κέντρο της κριτικής της επιχειρηματικής απληστίας, ειδικά μετά την δήλωση του Νομοθέτη για την προοπτική των εργαζομένων στις αποθήκες, καθώς και τα βαριά προβλήματα εργασίας, ενώ Μπέζος σημαντικά χρηματικά ποσά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *